Uvarte si ten naj recept

Uvarte si ten naj recept

Jednotlivé kľúčové slová oddeľujte čiarkou. Zadajte napríklad: bravčové mäso, guláš, paprika, paradajky
Filter receptov

Talianska kuchyňa

75 min

Sfogliatelle

Koláčik, ktorý pripomína chvost homára, sa skladá z tenučkých lístkov cesta.  Je chrumkavý s jemnou plnkou vo vnútri.
40 min

Zaleti

Typický fašiangový koláčik z benátskeho prostredia.
40 min

Talianske palacinky

Na talianske palacinky potrebujete veľmi podobné suroviny ako na tie slovenské, avšak chutia úplne inak.
30 min

Fettucinne alla papalina

Veľmi jednoduchý cestovinový obed ako z pravej talianskej reštaurácie.
27 min

Canestrelli

Recept na vynikajúce talianske sušienky.
70 min

Ravioli plnené ricottou so špenátovým pestom

Ravioli sú pripravované zo semolinovej múky. Semolinová múka je z tvrdej pšenice, ktorá sa vyznačuje vyšším podielom bielkoviny. Je ideálna na výrobu cestovín, nemá tendenciu rozvárať sa, a preto sa cestoviny ani nelepia.